Uutiset · 16.8.2016

Yö-yhtyeelle lisäkonsertti Espoon Metro Areenalle 9.12.!

* Aiemmin julkistettu la 10.12.2016 konsertti myytiin keväällä loppuun

* Lisäkonsertin lipunmyynti alkaa nyt!

 

Keväällä tuoreimman albuminsa ”Puolet taivaasta – puolet helvetistä” julkaissut Yö-yhtye ilmoitti maaliskuussa tekevänsä 35-vuotisjuhlakonsertin Espoon Metro Areenalla lauantaina 10.12. Konsertti myytiin hetkessä loppuun. Suuren kysynnän vuoksi myyntiin saapuu nyt lisäkonsertti, joka toteutuu Espoon Metro Areenalla perjantaina 9.12.

 

Molemmissa konserteissa vieraiijoina nähdään Juha Tapio ja Suvi Teräsniska. Lisäksi perjantaina erikoisvieraaksi saapuu Apulanta-yhtyeestä tuttu Toni Wirtanen. Perjantaisessa konsertissa myös permannolla on istumapaikat.

 

”Onhan tämä Yö-yhtyeen historiassa mittava askel kohti uutta ja suurempaa. Kaksi peräkkäistä areenailtaa faniemme ja vierailijoidemme kanssa ovat jotain sellaista, mitä emme tule unohtamaan milloinkaan!”, summaa Olli Lindholm.

 

Konserteissa tullaan kuulemaan yhtyeen tunnetuimmat hitit ja harvinaisuudet vuosien varrelta. Tekniseltä toteutukseltaan konserteista rakennetaan niin puitteiltaan kuin visuaalisuudeltaan kaikkien aikojen Yö-show.

 

Lipunmyynti

Konsertin lipunmyynti alkaa Ticketmasterin myyntipisteissä ja verkossa http://www.ticketmaster.fi/event/186905 tänään tiistaina 16.8. klo 10.15.

 

Yö on julkaissut 35-vuotisen uransa aikana yhteensä 21 studioalbumia, kuusi livelevyä ja seitsemän kokoelmaa, joista se on vastaanottanut yhteensä 27 jalometallilevyä. Levymyynti ohitti hiljattain miljoonan myydyn levyn rajapyykin. Yhtyeestä on julkaistu kaksi kirjaa: Yhden Yön tarina (WSOY) ja Likaiset Legendat (Siltala). Olli Lindholm on palkittu Erikois-Emmalla vuonna 2003 ja Yö Vuoden yhtye –Emmalla vuonna 1983. 

 

Yön 35v. juhlakonsertin lisäkeikka
Metro Areena, Espoo
9.12.2016
Ovet: 
klo 18.30
Showtime: klo 20.00 

 

Lipunmyynti: http://www.ticketmaster.fi/event/186905

 

Liput: 39,50 euroa sisältäen palvelumaksun

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.