Heavy Metal Revolution

Suomen bilebändikentällä puhaltaa uudet tuulet!!!

Iänikuiset suomirokit, Dingot ja Popedat on jo loppuunsoitettu, joten on aika tuoda vaihtoehdoksi jotain uutta ja mielenkiintoista.

Kun kasariheavyn pioneerit konsertoivat Suomessa, yleisöä kertyy stadionin täydeltä.  On siis ilmeistä, että tälle musiikkigenrelle on selvää kysyntää.

Raikkaan tuulahduksen, ja uusia visiota tuo tullessaan showbändi Heavy Metal Revolution.  Tämä bändi ei seisoskele stagen nurkassa t-paidat päällä lattiaan tuijotellen, vaan nämä ”aidot” rocktähdet pukeutuvat näyttävästi 80-luvun glamrock-heavymetal-teemaan ja huiskivat stagella menemään niin että näkyy ja kuuluu!

AC/DC, Bon Jovi, Guns n Roses, Iron Maiden, Mötley Crüe, Scorpions, ynnä muut aikansa superbändit ovat jälleen kovassa suosiossa ja tekevät comabackeja loppuunmyydyille stadioneille, joten Heavy Metal Revolution tulee kuvioihin kuin tilauksesta, juuri oikeaan aikaan!

Bändi koostuu jo vuosia bilebändikentillä kiertäneistä tekijöistä (mm. Disco Inferno), joten alan kuviot, käytännöt ja monet keikkapaikat ovat jo tuttuja juttuja.

HMR on luotettava ja ammattimainen kumppani hoitamaan asiakkaiden viihdyttäminen.

Näille muusikoille kokemusta ja pelisilmää on kertynyt vuosien aikana yhteensä tuhansien keikkojen ja kilometrien verran.

Tämän musiikkigenren fanit ovat tunnetusti tunnetusti kosteaa jengiä, joten juomien myynnissä voi näkyä selkeä piikki tällaisena konsertti-iltana.

”Rock ’n Roll Forever!” ja ”Death To All But Metal!”

Keikat

Ei keikkoja tällä periodilla.

Facebook
Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.