Lasse Piiraisen Orkesteri

Lasse Piirainen on tuttu säveltäjä/muusikko Suomen suurimmista viihdeohjelmista, kuten The Voice Of Finland, SuomiLOVE ja Tähdet, Tähdet. Hän oli myös pianistina BumtsiBum- ohjelman uudessa versiossa MTV3:lla ja edusti Suomea euroviisuissa Kiovassa 2017 oman indiepop-duonsa Norma Johnin kanssa.

Piirainen on kahdenkymmenen vuoden uransa aikana soittanut maamme kärki-artistien kanssa, kuten Cheek, Vesa-Matti Loiri, Anna Abreu, Isac Elliot, Kasmir, Sunrise Avenue, Kaija Koo, Laura Voutilainen vain muutamia mainitaksemme.

Lasse Piiraisen Orkesteri tuo lavalle maamme huippumuusikot yhtyeenä, jossa virtuoottinen pianismi sekä koko orkesterin tinkimätön tyylitaju ja svengi takaavat parhaat bileet, olkoon kyseessä mikä tapahtuma vain. Kokoonpano muokkautuu tilanteeseen kuin tilanteeseen ja taitaen kaikki musiikin tyylit, taaten laadukkaimman mahdollisen illan tilaajan tarpeista riippuen. Solistitkin valitaan tästä syystä tapauskohtaisesti.

Orkesterin kokoonpano:

Lasse Piirainen – piano/koskettimet
Harri Kentala – kitara
Timo Mynttinen – basso
Risto Niinikoski – rummut
Jukka Eskola – trumpetti
Petri “Pope” Puolitaival – saksofonit

Orkesterin tähtisolisteja ovat mm. Elastinen, Emma Salokoski, Lauri Mikkola, Maria Lund, Antti Koivula, Kasmir, Jennie Storbacka, Krista Siegfrids, Redrama, Antti Ketonen ja Tuure Kilpeläinen.

Lasse Piirainen Trio:

Jazz-trio joka soveltuu cocktailtilaisuuksiin, teema-iltoihin, esim. Speak easy yms. Kun Lassesta on kyse, niin oikeastaan mihin vaan jossa ohjelmisto jazzimpaa.

Lasse Piirainen -piano
Ville Herrala – kontrabasso
Tuomas Timonen – rummut

Kuvat: Ville Paasimaa

Myyjä

Puh. 09 6859 3223
Fax. 09 6859 3224
GSM 0440 314 444
arttu.tolonen@piikkikasvi.fi

Promokuvat

Muualla

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.