Martti Servo & Napander

Musiikissaan perinteistä iskelmäilmaisua muun muassa punk-, rock- ja reggaevaikutteisiin yhdistelevä Martti Servo & Napander on yksi Suomen omalaatuisimmista kevyen musiikin yhtyeistä. Orkesterin humoristiset, lämminhenkiset ja kantaaottavatkin kappaleet ovat saaneet innoitusta muun muassa Junnu Vainion ja Irwin Goodmanin tuotannosta. Satoja ja taas satoja keikkalavoja urallaan kiertänyt kvintetti tarjoaa yleisölleen milloin tahansa unohtumattoman illan ja show’n.

Orkesteri on perustettu vuonna 1997 ja se toimii alkuperäismiehistöllään. Martti Servo & Napanderin tunnettuja lauluja ovat muun muassa Maailman sinisin taivas, Ufo tarjosi kaakaon, Sauna, Viikonloppu, Hitti-Litti Litmanen ja Mikä on kun ei taidot riitä?

Orkesterin kappaleista on omia versioitaan levyttänyt muun muassa Antti Ketonen & Neljänsuora.

  •  Saatavilla myös Martti Servo & Moods -viihdeduona

Martti Servo & Napander is one of the most peculiar orchestras in Finland. The band’s music combines different tones such as reggae, punk and rock to their schlager sound creating songs, that are humorous, warm and outspoken. With the experience from hundreds of concerts around the country, the orchestra will deliver a show to remember.

Keikat

8.12.2023 - 9.12.2023 G Livelab, Helsinki

Napanderfest Perjantai: Loppuunmyyty Lauantai: Kourallinen lippuja jäljellä

› Liput
4.4.2024 On The Rocks, Helsinki

Martti Servo & Moods-viihdeduo Silmien takana- klubi Teema: Kysymykset ja vastaukset

› Liput
30.4.2024 House of Rock, Kouvola
1.5.2024 YO-talo, Tampere

Vappumatinea Lipun myynti aukeaa maanantaina 20.11.2023

Osoite Kauppakatu 10 › Liput

Lisää keikat omaan kalenteriin: RSS | iCal

Facebook
Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.