Netta Skog

Heavy metallin maailmasta tunnetuksi tullut ja monista eri projekteistaan tunnettu Netta on uuden ajan harmonikkataiteilija, joka on vieraillut mm. Nightwishin, Mokoman, Children Of Bodomin ja Turmion Kätilöiden keikkakokoonpanoissa ja rakastaa rikkoa rajoja. Tämä artisti tuo esille aivan uuden tavan käsitellä harmonikkaa!

NETTA SKOG SOLO

Tämä digiharmonikan maailmanmestari luo soittimellaan uskomattomat soundit muun muassa niin metallibiiseihin kuin myös klassisiin teoksiin. Tämä artisti täytyy ehdottomasti kokea livenä, koska silmät sulkiessaan ei voi uskoa, että soittimena hänellä on tosiaan harmonikka; se nimittäin kuulostaa siltä kuin mukana olisi koko orkesteri, koska digiharmonikka mahdollistaa melkein minkä tahansa soundin käytön. Netalla on lisäksi käytössään loopperi, joka tekee soundista vieläkin isomman kuuloisen! Tämän lisäksi saadaan kappaleisiin vielä enemmän syvyyttä kun Netta alkaa laulamaan näiden soundien päälle. Ohjelmisto on hyvin laaja josta pystyy sovittamaan juuri oikeanlaisen setin tiettyyn tilaisuuteen.

TIMO KOTIPELTO & NETTA SKOG – ACOUSTIC HARMONIES

Acoustic Harmonies on uudenlainen taidekokonaisuus, jossa tämä Stratovariuksen upeaääninen laulaja Timo Kotipelto yhdistää voimansa harmonikkataiteilija Netta Skogin kanssa. Luvassa on todellakin jotakin erilaista, koska Timo on kiertänyt duo-keikoillansa kitaristin kanssa, ja nyt instrumentaalinen vastuu on kokonaan Netan digiharmonikalla. Tutut rock- ja heviklassikot saavat uudet sovitukset digiharmonikan mahdollistaessa loopperin sekä muun muassa rumpujen käytön, ja lisämausteen kaksikon esiintymiseen tuo myös Netan oma laulu.

Ajatus yhteisistä keikoista syntyi, kun Netta Skog vieraili vuoden 2019 aikana useammallakin Timon keikalla.  Ensimmäinen yhteinen kiertue toteutetaan maalis-huhtikuussa 2020.

Rock The Acoustic Metal!

Myyjä

Puh. 09 6859 3223
Fax. 09 6859 3224
GSM 0440 314 444
arttu.tolonen@piikkikasvi.fi

Promokuvat

Muualla

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.