Annika Nord

Mitä tapahtuu, kun perinteisen miehen ja kitaran tilalle astelee nainen ja kitara? Yleisön ensireaktio saattaa olla hämmentynyt, mutta tunteikkaalla ja aidolla olemuksellaan Annika voittaa yleisön puolelleen. Annikan ihastuttava tyyli tulkita kappaleita ei jätä ketään kylmäksi, vaan ilo välittyy kuulijalle.

Annika ja kitara rakastavat isoja biisejä ja suuria tunteita, siksi he viihtyvät lavalla. Keikoilla kuullaan omia sävellyksiä sekä lainattuja cover- biisejä jokaisen makuun, tämän päivän menobiiseistä legendaarisiin balladeihin. Keikoilla fiilistellään esimerkiksi Haloo Helsingistä Bon Joviin ja Kirkaan, Chainsmokersista Elvikseen, unohtamatta Tehosekoitinta, Dolly Partonia tai Apulantaa.

– Parasta keikoilla on, kun saa välitettyä yleisölle biisin sanoman, sen fiiliksen mitä itse tuntee biisin myötä.

Annika ja kitara keikkailee maissa ja merillä, parhaimmillaan 150 keikan vuositahdilla. Keikat ovat kasvattaneet artistia, sillä yksikään keikka ei ole samanlainen. Annika rakastaa akustista musiikkia: Selkeät melodiat ja kiehtova yksinkertaisuus antavat tilaa tulkinnalle. Biisien avulla hän haluaa antaa tilaa haaveille. Illan tunnelma on taattu live-musalla, joka tulee suoraan sydämestä!

Keikat

20.7.2019 Kyläkauppa, Tuuri

Kyläkaupan alue

Osoite Onnentie 7
31.7.2019 Mono Pub, Jämsä
Osoite Säyryläntie 445
5.8.2019 - 8.8.2019 Baltic Princess, Turku
17.8.2019 Mono Pub, Jämsä
Osoite Säyryläntie 445
14.9.2019 William K. Tennispalatsi, Helsinki
28.9.2019 yksityistilaisuus,

Lisää keikat omaan kalenteriin: RSS | iCal

Facebook
Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.