Sami Pitkämö

Koronaikaan Sami Pitkämö tekee lähikeikkaa etänä!

Sami Pitkämön ja pianisti Matti Paatelman dynaaminen duo on mahdollista saada olohuoneeseesi, työpaikallesi, juhliisi, tai vaikka ihan muuten vaan nyt myös laadukkaan nettistreamin kautta.

Jo lähes 15-vuotta muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmassa työskennelleet muusikot ilahduttavat monipuolisilla kappalevalinnoilla ja rennolla esiintymisellään. Duo taittuu moneen: klassikkosävelet Sinatra-henkisistä jazz-standardeista balladeihin, fiftarirockista 60-lukuun, Soulmusiikista Suomi-poppiin, latinosävelmiä unohtamatta.

Voit osallistua streamin kautta, kysyä kysymyksiä tai esittää toiveita. Tässä esityksessä interaktiivisuus nousee uudelle tasolle, laadukkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti.

 

Sami Pitkämö: Viihdyttäjä isolla V:llä, osaaja, taitaja – siis mies, jolle mikään ei ole mahdotonta!

Keikkailee mm. seuraavilla kokoonpanoilla:

  • Sami Pitkämö Soolo – mies ja kitara
  • Sami Pitkämö Duo – yleensä duo-parina Lenni-Kalle Taipale
  • Duo Semijukebox – Lenni-Kalle Taipaleen kera toteutettava ”nyhjää tyhjästä” -setti.
  • Sami Pitkämö Yhtye – vähintään kolme henkinen ryhmä, kasvatettavissa myös isoksi orkesteriksi.
  • Sami Pitkämön ja Lenni-Kalle Taipaleen Yhtye – kuten edellinen mutta mukana myös Lenni-Kalle Taipale.
  • Erikoisohjelma: Rockin lyhyt oppimäärä – Sami Pitkämö Trio kertoo sävelten  ja sanojen avulla rockin historian reilussa puolessa tunnissa – huumoria säästämättä. Aivan uskomaton esitys- ja sisällöksi voidaan myös muuttaa soul, jazz jne. Sopii niin virallisiin kuin kevyempiinkin tilaisuuksiin. Kokoonpanossa Samin lisäksi mukana rummuissa Harri Ala-Kojola ja bassossa Ako Kiiski.

Keikat

Ei keikkoja tällä periodilla.

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.