Timo Kotipelto

Kaikkien tuntema, Stratovarius-yhtyeen solisti, Timo Kotipelto on viimeisien vuosien aikana tehnyt satoja kovan suosion saaneita duokeikkoja.

Timo Kotipelto & Robustik (keikat 1.9.-7.10.2023)

”Olen tehnyt vuosien saatossa erilaisilla kokoonpanoilla lukuisia erilaisia duokeikkoja mutta kaipasin siihen hieman uutta twistiä. Mietin, että yksi mahdollisuus tehdä keikkoja olisi coverbändin muodossa mutta päädyin mielummin ottamaan tuohon akustiseen konseptiin uuden tulokulman ja suunnittelemaan Robustik-kiertueen sen ympärille.” -Timo Kotipelto-

Settilista tulee sisältämään Stratovariuksen suurimpia hittejä kuten ”Hunting High And Low”, ”Black Diamond” sekä ”Unbreakable” mutta myös tunnettuja rock- sekä heviklassikoita uudelleen sovitettuna.”

Timo Kotipelto (Stratovarius) – laulu
Leevi Pukki (Ent. Steve’n’Seagulls) – basso / taustalaulu
Anssi Salminen (Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet) – kitara / mandoliini / viulu / taustalaulu
Simo Heikkinen (ent. Steve’n’Seagulls) – perkussiot / akustinen kitara / taustalaulu

Kotipelto Duo

Duokeikat Timo tekee pääsääntöisesti Matias Kupiaisen (Stratovarius), Jani Liimataisen (Ex-Sonata Artica, Insomnium, The Dark Element & Cain’s Offering) tai Roope Riihijärven (Brother Firetribe) kanssa.

Jos haluat kokea perinteisen akustisen duon livenä, älä tule katsomaan Timo Kotipellon liidaamaa duoa. Jos taas haluat erityisen livekokemuksen, joka sijoittuu johonkin akustisen duokeikan ja bändikeikan välimaastoon, tämä on juuri sitä mitä etsit! Näillä keikoilla yleisö ei tyydy pelkästään kuuntelemaan esitystä vaan osallistuu itsekin kertosäkeisiin!

Timo Kotipelto & Netta Skog – Acoustic Harmonies

Timo Kotipelto yhdistää nyt voimansa hevimetallin maailmasta jo tutun digiharmonikan maailmanmestari Netta Skogin kanssa. Monista eri projekteistaan tunnettu Netta on soolokeikkojensa lisäksi vieraillut mm. Nightwishin, Mokoman, Children Of Bodomin ja Turmion Kätilöiden keikkakokoonpanoissa ja on innoissaan lähdössä toteuttamaan uudenlaista taidekokonaisuutta Timon kanssa kahdestaan. Luvassa on todellakin jotakin erilaista, koska Timo on kiertänyt duo-keikoillansa kitaristin kanssa, ja nyt instrumentaalinen vastuu on kokonaan Netan digiharmonikalla. Tutut rock- ja heviklassikot saavat uudet sovitukset digiharmonikan mahdollistaessa loopperin sekä muun muassa rumpujen käytön, ja lisämausteen kaksikon esiintymiseen tuo myös Netan oma laulu.

Ajatus yhteisistä keikoista syntyi, kun Netta Skog vieraili vuoden 2019 aikana useammallakin Timon keikalla.  Ensimmäinen yhteinen kiertue toteutettiin v. 2020.

Rock The Acoustic Metal!

Keikat

Ei keikkoja tällä periodilla.

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.