Bileorkesteri Komia

”Hyvää haluatte – Parempaa saatte”

Pohjanmaan lakeuksilta ponkaisee Coverfieldin (2009-2015) raunioille on perustettu BILEORKESTERI KOMIA! Coverfield b(r)ändin lopettaessa toimintansa, osa jäsenistä ei jäänyt lepäämään laakereilleen bilemusiikin ilosanoman levittämisen suhteen.

Aikaisemmassa kokoonpanossa koskettimia operoineella Pekalla oli jo lähes täysi uusi kokoonpano valmiina sekä visio uudesta bileorkesterista, Tapanilla taas oli jo kipinä uusista kuvioista yhdessä (pitkä-aikaisen keikkamyyjän Arttu Tolosen ideoimana) ”Jotain Pohjalaista” ….JOTAIN KOMIAA! Ja kun pojat kuuli toistensa suunnitelmista, Pekka soitti Tapanille ja päättivät he yhdistää pohjalaiset voimansa.

Nyt siis komiaa kuultavaa on Coverfield nokkamiehen Tapani Kankaan ja samaisessa yhtyeessä vaikuttaneen Pekka Montinin luotsaama kokoonpano, joka ammentaa energiansa lakeuksilta.

Bändin muu jäsenistö koostuu pitkänlinjan ystävyyssuhteille rakennetusta pelimannihengestä, ja tuhansien yhteenlaskettujen keikkojen kokemuksesta. Pekan ja rumpali Tomin sekä kitaristilaulaja Villen pitkä historia takaa tiukan paketin vahvistettuna Tapanin laulullisella monipuolisuudella josta keikkakokemus ja meriitit puhukoot puolestaan.

Yhtyeen repertuaariin kuuluu musiikkia aina rock-klassikoista 80-90-luvun hitteihin ja kevyemmästä musiikista uusimpiin bilebiiseihin.

Kokoonpano soveltuu aina yökerhoihin, bilemestoihin sekä vaikkapa juuri sinulle räätälöityihin yksityistilaisuuksiin!

Tarvittaessa bändi laajenee viisihenkiseksi jo Coverfield ajoista tutuksi tulleen irlantilaisen kitaristilaulajan Davitt Barryn hypätessä mukaan komboon.

Yhtyeen monipuolisuutta ei voi edes sanoin kuvailla. Täältä lähtee ihan kaikki!

”Komiaa kuultavaa!”

Laulu ja Basso: Tapani Kangas
Koskettimet ja Laulu: Pekka Montin
Kitara ja Laulu: Ville Viertola
Rummut: Tomi Lahtinen

Keikat

14.2.2020 - 15.2.2020 Ihku, Levi

Lisää keikat omaan kalenteriin: RSS | iCal

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.