Bile-Dani

Bile-Dani on Artisti, DJ, Juontaja sekä Viihdepersoona, joka tiedetään ja josta monella suomalaisella on jonkinlainen mielipide.

Dani singahti ensimmäisen kerran ihmisten tietoisuuteen Hottikset sarjan tiimoilta ja on siitä lähtien ollut monessa mukana. Mm: Temptation Island Suomi, Hottikset 2, Julkkis Selviytyjät, Miksun baari ja oma sarja Bile-Danin kymmenen käskyä (Ruutu) ovat tulleet tutuiksi.

Danin lavakarisma ja ammattimainen tilanteisiin heittäytyminen ovat niitä kulmakiviä, jotka ovat luoneet hänen menestyksensä ja saa yleisön palaamaan kerta toisensa jälkeen hänen esityksiinsä.

Danin kolmea kappaletta on kuunneltu reippaasti yli miljoona kertaa suoratoistopalveluissa (mm. Spotify ja Youtube). Koska nyt helmikuussa julkaistu ”Viikonloppu Miljonääri” -single on vasta kolmas raita hänen ”Mä Tahdon” EP:stä, joka julkaistaan syksyllä – voidaan jo nyt sanoa, että vuosi 2018 tulee olemaan tähän mennessä Bile-Danin artisti-uran menestyksekkäin.

Dani on soittanut vuosikaudet levyjä yökerhoissa viihdyttäen klubikansaa aina aamun pikkutunneille asti. Danin DJ-setit ovat sekoitus freshiä soundia klubi-skenen eturintamalta höystettynä tanssikansan legendoilla aina 90-luvulta asti. Stagella Dani on energinen sekopää, jonka lataus tarttuu helposti yleisöön, saaden juhlaväen helposti ns. kreisibailaamaan.

Keikat

Ei keikkoja tällä periodilla.

Facebook
Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.