Covers & Lovers

Covers & Lovers on bilebändi, joka pistää höpinää tötteröön ja tekee työnsä tyylikkäästi mutta ilman turhaa pönötystä!

Tämä turkulais-helsinkiläinen kokoonpano on tahdittanut Suomen kuumimpia pirskeitä kohta 10 vuotta soittaen jalan alle meneviä hittejä aina 1970-luvulta nykypäivään — samalla piiskaten yleisönsä (ja itsensä) hurmiolliseen kreisibailumoodiin! Nämä keikat ovat täynnä iloa, energiaa ja joraamista!

Covers & Lovers esittää kappaleita ja spiikkaa sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, joten olipa yleisönä sitten kansainväliset yritysvieraasi, bilettävät opiskeljiat, lauantai-illan yökerholaiset tai vaikka lähin perhepiirisi, tämä bändi pitää huolen siitä että kaikki tuntevat olonsa kotoisaksi keikalla!

Jäsenillä on runsaasti keikka- ja soittokokemusta erilaisista kokoonpanoista ja tyylisuunnista vuosien varrelta – niin mailta ja meriltä kuin kotimaasta ja ulkomailta. Musiikillista koulutustaustaa bändistä löytyy muun muassa Turun konservatoriosta, Turun Taideakatemiasta, Metropoliasta ja Sibelius-Akatemiasta.

Voit tilata tämän pumpun napakkana viisihenkisenä kokoonpanona tai laveammalla pensselillä maalaavana sekstettinä, jossa mukana on myös saksofonisti!

Kun haluat nauttia hauskasta tunnelmasta, mukaansa tempaavasta musiikista ja tyylitajuisesta bändistä, on Covers & Lovers varma valinta!

Keikat

22.7.2024 - 28.7.2024 Baltic Princess, Turku
2.8.2024 Himos Areena, Himos
4.8.2024 Mummotunneli, Helsinki
Osoite Mikonkatu 2
23.8.2024 Rymy-Eetu, Helsinki
30.8.2024 Mummotunneli, Helsinki
Osoite Mikonkatu 2
7.9.2024 Yksityistilaisuus, Finland
30.11.2024 Yksityistilaisuus, Finland

Lisää keikat omaan kalenteriin: RSS | iCal

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.