Covers & Lovers

Covers & Lovers on bilebändi, joka pistää höpinää tötteröön ja tekee työnsä tyylikkäästi mutta ilman turhaa pönötystä!

Tämä turkulais-helsinkiläinen kokoonpano on tahdittanut Suomen kuumimpia pirskeitä kohta 10 vuotta soittaen jalan alle meneviä hittejä aina 1970-luvulta nykypäivään — samalla piiskaten yleisönsä (ja itsensä) hurmiolliseen kreisibailumoodiin! Nämä keikat ovat täynnä iloa, energiaa ja joraamista!

Covers & Lovers esittää kappaleita ja spiikkaa sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, joten olipa yleisönä sitten kansainväliset yritysvieraasi, bilettävät opiskeljiat, lauantai-illan yökerholaiset tai vaikka lähin perhepiirisi, tämä bändi pitää huolen siitä että kaikki tuntevat olonsa kotoisaksi keikalla!

Jäsenillä on runsaasti keikka- ja soittokokemusta erilaisista kokoonpanoista ja tyylisuunnista vuosien varrelta – niin mailta ja meriltä kuin kotimaasta ja ulkomailta. Musiikillista koulutustaustaa bändistä löytyy muun muassa Turun konservatoriosta, Turun Taideakatemiasta, Metropoliasta ja Sibelius-Akatemiasta.

Voit tilata tämän pumpun napakkana viisihenkisenä kokoonpanona tai laveammalla pensselillä maalaavana sekstettinä, jossa mukana on myös saksofonisti!

Kun haluat nauttia hauskasta tunnelmasta, mukaansa tempaavasta musiikista ja tyylitajuisesta bändistä, on Covers & Lovers varma valinta!

Keikat

Ei keikkoja tällä periodilla.

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.