Livekaraoke by Boom Beat

Tilaisuuksiin jotain enemmän kuin normaali livebändi?

Livekaraoke vie tapahtumasi takuulla hauskemmalle tasolle kuin ennen. Varmistamme yhteisöllisen ja ainutlaatuisen tunnelman, jossa vieraat saavat toimia myös starana.

Boom Beat -trion luotsaama Livekaraoke on ainutlaatuinen konsepti, jonka mukana yhdistyvät elävä musiikki ja karaoken iloinen tunnelma. Asiakkaat pääsevät laulamaan ja esiintymään keulahahmona lahjakkaan yhtyeen säestämänä. Bändiltä löytyy laaja, yli 500 kappaleen katalogi ulkomaisia- sekä kotimaisia kappaleita laulettavaksi, joista varmasti löytyy oma bravuuri. Live Karaoke -tapahtumista bändillä on jo yli neljä vuotta kokemusta ja monia tuhansia tyytyväisiä juhlijoita.

Boom Beat on tunnettu rennosta ja ammattimaisesta otteesta pitäen huolen, että asiakas on illan stara. Sävellajit vaihdetaan lennosta, bändi auttaa laulajaa biisissä ja hoitaa taustalauluja. Kappaleiden välissä bändi saattaa luikauttaa muutaman biisin itsekin, jotta karaokelaulajat saavat hetken huilata. Konsepti sopii mainiosti yritysjuhliin, synttäreille ja mihin tahansa tapahtumaan, johon halutaan hieman uudenlaista ja innostavaa yhteisöllistä musiikkiohjelmaa!

”Me olemme Boom Beat ja SÄ olet illan tärkein feat!”

Spotify-linkit biisilistoihin tässä!

Kotimainen -> https://open.spotify.com/playlist/22JANU10306hsq2nYRH6Zh?si=ea8939a7449342fe

Ulkomainen -> https://open.spotify.com/playlist/11EJEdGjmjg54ObljXvaYk?si=fdd289c3b2b64ad1

Keikat

Ei keikkoja tällä periodilla.

Myyjä

Puh. 09 6859 3223
Fax. 09 6859 3224
GSM 0440 314 444
arttu.tolonen@piikkikasvi.fi

Promokuvat

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.