Yritysinfo

Piikkikasvi Agency Oy

(Y: 1537683-6)

Piikkikasvi on vuonna 1988 perustettu ohjelmatoimisto. Se on erikoistunut vastaamaan laadukkaiden artistien esiintymistoiminnasta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Toimintamme perusajatuksiin kuuluu tarkkaan harkitut artistikiinnitykset ja määrätietoinen työ edustamiemme esiintyjien kanssa. Yrityksen ensimmäisen toimintavuoden signauksista mm. 22-Pistepirkko ja Neljä Ruusua ovat erinomaisesti voimissaan.

Yhden miehen toimistosta yritys on laajentunut seitsemän hengen yritykseksi Helsingin Kaapelitehtaalla. Matkan varrella äänentoisto- ja kuljetuskaluston hallinta on siirtynyt itsenäiseksi Piikkikasvi Production ky:ksi ja bilebändit on eriytetty tytäryritys Sahara Oy:lle.

Osaamiseemme kuuluvat kotimaan toimintojen lisäksi ulkomaankiertueet (22-Pistepirkko, Giant Robot ym.) ja ulkomaisten artistien maahantuonti. Piikkikasvi toimi myös läheisessä yhteistyössä Blue Buddha Managementin kanssa.

Liikevaihto vuonna 2013 Piikkikasvi-konsernilla oli noin 3,2 miljoonaa euroa. Supistuvalla toimialalla Piikkikasvin liikevaihdon uskotaan kasvavan edelleen reilun 20% vuosivauhdilla. Vuoden varrella esiintymisiä oli reilusti yli tuhat kappaletta yli 40 eri artistille.

Yrityksemme on Suomen ohjelmatoimistot ja agentit ry:n aktiivijäsen ja toiminut keskeisenä vaikuttajana alaa koskevissa neuvotteluissa niin viranomaisten kuin työmarkkinajärjestöjen kanssa.

Piikkikasvi-konserniin kuuluu myös kustannus- ja levy-yhtiö Kaktus Records Oy.

Sahara Oy

(Y: 2111614-1)

Sahara Oy on vuonna 2007 perustettu Piikkikasvi Agency Oy:n tytäryritys. Ohjelmatoimistona se on erikoistunut vastaamaan maamme nimekkäimpien bilebändien esiintymistoiminnasta. Lisäksi yritys suunnittelee ja toteuttaa erityisprojekteja. Menestynein esimerkki näistä on SOK Night-ravintoloille räätälöity Turisti-konsepti.

Kaktus Records Oy

(Y: 1029318-5 )

Kaktus Records Oy on vuonna 1995 perustettu levy- ja kustannusyhtiö. Alkutaipaleen aktiivisen julkaisutoiminnan jälkeen yritys on viime vuodet keskittynyt lähinnä kustannustoimintaan. Perinteisen kustannustoiminnan lisäksi Kaktus on tehnyt hallinnointisopimuksia esim. pelioikeuksia yms. varten sellaisten tekijöiden kanssa, joilla ei ole omaa kustantajaa.

 

Piikkikasvi Agency -konsernin tietosuojaseloste: Piikkikasvi-konsernin tietosuojaseloste.pdf

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.