Maarit ja Sami Hurmerinta

Maaritin ura esiintyvänä artistina käynnistyi jo 1972 – ja se on kantanut vahvana peräänantamattomuuden, hienojen kappaleiden ja Äänen ansiosta.

Maarit ja Sami Hurmerinta ovat pariskunta, jonka tekemisessä ja elämässä näkyy voimakas rakkaus musiikkiin ja tekemisen into.

Hurmerintojen uralle mahtuu käsittämätön määrä loistavia kappaleita ja lukuisia hittejä Jäätelökesästä Toiset tytöt, toiset pojat -kappaleeseen. Ne saavat jatkumoa tammikuussa 2019 ilmestyvällä uudella levyllä. Sumuinen puutarha -nimeä kantava albumi on Maaritin yhdeksästoista studioalbumi.

Sumuinen puutarha -levyllä kuullaan Maaritin ja Sami Hurmerinnan omia sävellyksiä ja kappaleiden teksteistä vastaavat Maaritin lisäksi mm. Heikki Salo, Timo Kiiskinen ja Kauko Röyhkä. Muusikot uudella levyllä on parasta A-ryhmää – bassossa Heikki Laine, koskettimissa Antti Ikola, rummuissa Mikko Kaakkuriniemi, lyömäsoittimissa Abdissa Assefa sekä kitarassa itseoikeutetusti Sami Hurmerinta. Trumpettia soittaa Timo Paasonen ja saksofonia sekä huilua Pentti Lahti.

Keikoille ja konsertteihin Maarit on saatavilla koko vuoden joko yhtyeellä tai Sami Hurmerinnan kanssa duona.

Keikat

25.1.2019 Savoy-teatteri, Helsinki

Maarit Hurmerinta palaa muutaman vuoden tauon jälkeen odotetulle tammikuiselle keikalleen Savoy-teatteriin. Konsertissa tullaan kuulemaan jo sukupolvia yhdistävien hittien keralla myös aivan tuoretta materiaali Sami Hurmerinnan johtaman yhtyeen kera.

Ovet 19.00 Pääsymaksu 38€ › Liput Sallittu
15.2.2019 Krapin Paja, Tuusula

Maarit ja Sami Hurmerinta duo

Pääsymaksu 24,50 › Liput
21.2.2019 Kitulan kulttuuripysäkki, Suomusjärvi (Salo)

Maarit ja Sami Hurmerinta Duo

Osoite Kitulantie 11
23.2.2019 TTT-klubi, Tampere

Maarit ja Sami Hurmerinta Duo

› Liput
15.3.2019 Ohjelmaravintola Maxim, Kuopio

Maarit ja Sami Hurmerinta Duo

› Liput
29.3.2019 Utran uittotupa, Joensuu

Maarit ja Sami Hurmerinta Duo

Osoite Uittopäälliköntie 2 › Liput
30.3.2019 Kiteesali, Kitee

Maarit ja Sami Hurmerinta Duo

Osoite Koulutie 3

Lisää keikat omaan kalenteriin: RSS | iCal

Facebook
Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.