Maarit ja Sami Hurmerinta

Maaritin ura esiintyvänä artistina käynnistyi jo 1972 – ja se on kantanut vahvana peräänantamattomuuden, hienojen kappaleiden ja Äänen ansiosta.

Maarit ja Sami Hurmerinta ovat pariskunta, jonka tekemisessä ja elämässä näkyy voimakas rakkaus musiikkiin ja tekemisen into.

Hurmerintojen uralle mahtuu käsittämätön määrä loistavia kappaleita ja lukuisia hittejä Jäätelökesästä Toiset tytöt, toiset pojat -kappaleeseen. Ne saavat jatkumoa tammikuussa 2019 ilmestyvällä uudella levyllä. Sumuinen puutarha -nimeä kantava albumi on Maaritin yhdeksästoista studioalbumi.

Sumuinen puutarha -levyllä kuullaan Maaritin ja Sami Hurmerinnan omia sävellyksiä ja kappaleiden teksteistä vastaavat Maaritin lisäksi mm. Heikki Salo, Timo Kiiskinen ja Kauko Röyhkä. Muusikot uudella levyllä on parasta A-ryhmää – bassossa Heikki Laine, koskettimissa Antti Ikola, rummuissa Mikko Kaakkuriniemi, lyömäsoittimissa Abdissa Assefa sekä kitarassa itseoikeutetusti Sami Hurmerinta. Trumpettia soittaa Timo Paasonen ja saksofonia sekä huilua Pentti Lahti.

Keikoille ja konsertteihin Maarit on saatavilla koko vuoden joko yhtyeellä tai Sami Hurmerinnan kanssa duona.

Keikat

29.3.2019 Utran uittotupa, Joensuu

Maarit ja Sami Hurmerinta Duo

Osoite Uittopäälliköntie 2 › Liput
30.3.2019 Kiteesali, Kitee

Maarit ja Sami Hurmerinta Duo

Osoite Koulutie 3
10.4.2019 Kerava-sali, Kerava
Ovet 19.00 Osoite Keskikatu 3
20.4.2019 Tiittalan kartano, Sulkava
Osoite Kirkkotie 140 040-5686 864

Lisää keikat omaan kalenteriin: RSS | iCal

Facebook
Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.