Martti Servo & Napander

Musiikissaan perinteistä iskelmäilmaisua muun muassa punk-, rock- ja reggaevaikutteisiin yhdistelevä Martti Servo & Napander on yksi Suomen omalaatuisimmista kevyen musiikin yhtyeistä. Orkesterin humoristiset, lämminhenkiset ja kantaaottavatkin kappaleet ovat saaneet innoitusta muun muassa Junnu Vainion ja Irwin Goodmanin tuotannosta. Satoja ja taas satoja keikkalavoja urallaan kiertänyt kvintetti tarjoaa yleisölleen milloin tahansa unohtumattoman illan ja show’n.

Orkesteri on perustettu vuonna 1997 ja se toimii alkuperäismiehistöllään. Martti Servo & Napanderin tunnettuja lauluja ovat muun muassa Maailman sinisin taivas, Ufo tarjosi kaakaon, Sauna, Viikonloppu, Hitti-Litti Litmanen ja Mikä on kun ei taidot riitä?

Orkesterin kappaleista on omia versioitaan levyttänyt muun muassa Antti Ketonen & Neljänsuora.

  •  Saatavilla myös Martti Servo & Moods -viihdeduona

Martti Servo & Napander is one of the most peculiar orchestras in Finland. The band’s music combines different tones such as reggae, punk and rock to their schlager sound creating songs, that are humorous, warm and outspoken. With the experience from hundreds of concerts around the country, the orchestra will deliver a show to remember.

Keikat

5.12.2022 Finlandia-klubi, Lahti
› Liput
8.12.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
› Liput
10.12.2022 Eikan Pub, Järvenpää
› Liput
17.12.2022 Tullikamarin Klubi, Tampere
› Liput
6.1.2023 Pub Markus, Äänekoski
› Liput
4.2.2023 Viking Glory, Turku
› Liput
11.2.2023 Rytmikorjaamo, Seinäjoki
› Liput
17.2.2023 Himos Areena, Himos
› Liput

Lisää keikat omaan kalenteriin: RSS | iCal

Facebook
Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.