Jonna Tervomaa

Vuosina 1983 – 2023 suomalaisten kansallisessa alitajunnassa musisoinut Jonna Tervomaa ilmestyy keväällä yleisön eteen pitkästä aikaa kitaravetoisen kokoonpanon kanssa. Huhtikuussa alkavalla Jonna Tervomaan Suljettu Sydän -kiertueella juhlitaan tasalukuja ja nostetaan vuosien 1998-2004 julkaistujen albumien hittejä keskiöön.

Tervomaa oli bändeineen luomassa 2000-luvun taitteessa uudenlaista suomirock-soundia ja nyt on sen arvonpalautuksen aika.

”Mukana tällä spesiaalilla kevään rundilla on vuosien tauon jälkeen pitkäaikaisin kokooonpanoni, jonka kanssa on sieltä 2000-luvun taitteesta tehty satoja keikkoja. Tällä porukalla on yhdessä hikoiltu satoja tunteja treenikämpällä ja studiossa tätä tunnistettavaa ja ainutlaatuista yhteissoundia luoden. Tulossa on siis ihan kaikin tavoin iloinen ja odotettu jälleennäkeminen”, sävykkään ja jylhän kitarapopin valtavasta dynamiikasta jälleen innostunut Tervomaa kertoo kiertueesta.

Jonna Tervomaan Suljettu Sydän -yhtyeessä soittavat Jussi Jaakonaho (kitarat), Juha Kuoppala (koskettimet), Jonne von Hertzen (basso) ja Juho Viljanen (rummut & perkussiot).

Tammikuussa 50 vuotta täyttäneellä artistilla on käynnissä juhlavuosien juhlavuosi, sillä syntymäpäivän lisäksi Tervomaan laulunkirjoittajan ura ja aikuisiän debyyttialbumi (Jonna Tervomaa, 1998) täyttää 25 vuotta ja julkista laulajan uraa on kestänyt jo 40 vuotta (Syksyn sävel, 1983).

 

Keikat

12.1.2024 Kerubi, Joensuu

Vanhan Kerubin viikonloppu

› Liput
26.1.2024 Ylläs Jazz Blues, Ylläs

Äkäshotellin konserttien ennakkoliput ja mahdolliset pöytävaraukset vain Äkäshotellin kautta: 1. Ostamalla ne suoraan Äkäshotellin aulabaarista tai vastaanotosta (myös festivaalien aikana) 2. soittamalla numeroon 016-553000 Muiden konserttien ennakkolipunmyynti (ei koske ravintola Poron ja ravintola Rouheen konsertteja): https://puurajankulttuuri.fi/kauppa/ 17.11.23-24.1.24. Verkkokaupan kautta ennakkomyynnissä noin puolet konserttikohtaisista lipuista. Loput liput myydään 25.-28.1.24 festivaalitoimistosta ja noin tuntia ennen konserttipaikkojen ovelta, mikäli lippuja on vielä tällöin jäljellä. Ravintola Poron Show & Dinner-konsertteihin ja ravintola Rouheen jazz- ja bluesbrunsseille voi tehdä pöytävarauksia suoraan ravintolasta! Lipunmyyntiin liittyvissä kysymyksissä, lähetäthän viestiä tickets@yllasjazzblues.fi, pyrimme vastaamaan vuorokauden kuluessa viesteihin

23.2.2024 TTT-klubi, Tampere
› Liput

Lisää keikat omaan kalenteriin: RSS | iCal

Facebook
Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.