Timo Kotipelto

Kaikkien tuntema, Stratovarius-yhtyeen solisti, Timo Kotipelto on viimeisien vuosien aikana tehnyt satoja kovan suosion saaneita duokeikkoja.

Kotipelto Duo

Duokeikat Timo tekee pääsääntöisesti Matias Kupiaisen (Stratovarius) tai Jani Liimataisen (Ex-Sonata Artica, Insomnium, The Dark Element & Cain’s Offering) kanssa.

Jos haluat kokea perinteisen akustisen duon livenä, älä tule katsomaan Timo Kotipellon liidaamaa duoa. Jos taas haluat erityisen livekokemuksen, joka sijoittuu johonkin akustisen duokeikan ja bändikeikan välimaastoon, tämä on juuri sitä mitä etsit! Näillä keikoilla yleisö ei tyydy pelkästään kuuntelemaan esitystä vaan osallistuu itsekin kertosäkeisiin!

Timo Kotipelto & Netta Skog – Acoustic Harmonies

Timo Kotipelto yhdistää nyt voimansa hevimetallin maailmasta jo tutun digiharmonikan maailmanmestari Netta Skogin kanssa. Monista eri projekteistaan tunnettu Netta on soolokeikkojensa lisäksi vieraillut mm. Nightwishin, Mokoman, Children Of Bodomin ja Turmion Kätilöiden keikkakokoonpanoissa ja on innoissaan lähdössä toteuttamaan uudenlaista taidekokonaisuutta Timon kanssa kahdestaan. Luvassa on todellakin jotakin erilaista, koska Timo on kiertänyt duo-keikoillansa kitaristin kanssa, ja nyt instrumentaalinen vastuu on kokonaan Netan digiharmonikalla. Tutut rock- ja heviklassikot saavat uudet sovitukset digiharmonikan mahdollistaessa loopperin sekä muun muassa rumpujen käytön, ja lisämausteen kaksikon esiintymiseen tuo myös Netan oma laulu.

Ajatus yhteisistä keikoista syntyi, kun Netta Skog vieraili vuoden 2019 aikana useammallakin Timon keikalla.  Ensimmäinen yhteinen kiertue toteutetaan maalis-huhtikuussa 2020.

Rock The Acoustic Metal!

Keikat

Tour: Timo Kotipelto & Netta Skog Acoustic Harmonies
19.2.2022 Jyvänen Martinlaakso, Vantaa
13.4.2022 G Livelab, Tampere
Osoite Puutarhakatu 1 › Liput
7.5.2022 WsArena, Vaasa
› Liput

Lisää keikat omaan kalenteriin: RSS | iCal

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.