Love Her Madly – The Doors -tribuutti

The Doorsin musiikkia ei kovin usein livenä kuule. Asia on kuitenkin korjattavissa Tapio Liinojan (laulu), Seppo ”Kala” Alajoen, Jyrki Honkosen (urut), Juuso Nordlundin (basso) ja Raimo Raappanan (rummut) toimesta. Kokoonpano on ensimmäisen kerran toteuttanut produktion 1984.

Konsertista artistien ja vuoden 1984 keikan aikalaistodistajan sanomaa:

– Teimme tässä vastikään, keväällä 1984 kiertueen ja nyt päätimme palata Doorsin musiikin ja Jim Morrisonin tekstien pariin, sanoo Tapio Liinoja.

– Love Her Madly tekee kunniaa The Doors -yhtyeen musiikille ja mukana on myös muutama oudompi Doors-helmi, kertoo Jyrki Honkonen.

Keikkojen aikalaistodistajana nimimerkki ”Tyttö Iloharjulta” kertoo seuraavaa 14.4.1984 Kaavin Iloharjun Love Her Madly -keikasta: ”Love Her Madly oli täydellinen. Se oli just kuin Doors ja laulaja oli tyyliltään aivan Jim Morrison. Bändi ja esitys oli mahtava! Kerta kaikkiaan. Minä ja Jaska jammailtiin siinä Jari V:n ja sen eukon ja jonkun muun kanssa ihan lavan edessä. Laulaja oli välillä polvillaan, välillä lavan reunalla ja välillä meidän seassa lattialla. Sen ääni oli tolkuttoman hyvä, ja muutenkin laulu kuulosti siltä että biisit oli tullu kuunneltua varsin tutuiksi jo kauan ennen tätä kiertuetta. Tunnelma oli uskomattoman tiivis, tiheä, maaginen ja niissä joissain biiseissä jopa maaninen, ihan kuin olis ollut The Doors lavalla. Ehkä ne laittoi jotain kaasua sinne ilmaan, se selittäis euforisen olotilan… Jarikin hiljaisena miehenä siinä selosti että ”tulee ihan hulluksi kun kuulee tätä!”. Ja se kumminkin on ihan aikuinen, ainakin 5-6 vuotta mua vanhempi”.

Englanniksi esitettyjen kappaleiden lisäksi produktiossa kuullaan muutamia Doors- kappaleita suomeksi. 

 

Keikat

Ei keikkoja tällä periodilla.

Myyjä

Puh. 09 6859 3221
Fax 09 6859 3224
gsm 050 564 1950
kari.possi@piikkikasvi.fi

Promokuvat

Lisätiedot

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.