Uutiset · 11.11.2020

Uutta musiikkia Niko Ahvoselta – NIKO AHVONEN feat. Sami Saari & Jussu Pöyhönen: Tuutsä messiin?

Niko Ahvonen nousi suuren yleisön tietoisuuteen Onnen ongintaa -hitillään ja hienoilla keikoillaanmm. Cortina Jets -yhtyeen kanssa jo 1990-luvun loppupuolella. 2000-luvulla radiossa ovat soineet mm. Penelope, Aavekaupunki ja kuusi vuotta sitten ilmestyneen edellisen albumin nimikappale Pohjoinen soul.

Ahvonen on tehnyt uutta musiikkia kaikessa rauhassa ja ilman aikataulupaineita – ajatuksella, että levy on valmis, kun se tuntuu tekijöistä hyvältä. Ensimmäinen singlepoiminta Tuutsä messiin? tammikuussa julkaistavalta moni-ilmeiseltä pitkäsoitolta Tilanteen herrat on vahvasti soul-henkinen, syrjinnän vastainen laulu. Tuottaja Mitja Tuuralan ohjauksessa Ahvosen uusi bändi Tilanteen herrat svengaa vastustamattomasti, ja kun Nikon mukana laulavat myös Sami Saari ja Jussu Pöyhönen, kuulijan on helppo hypätä messiin.

– Jokainen tarvitsee jonkun, joka tempaisee mukaan ja sanoo kivasti. Itse kukin meistä on ollut joko yksin joukon ulkopuolella, ojentamassa kättä, tai ilakoimassa isossa porukassa, minkä vuoksi uskon että aihe on tuttu kaikille, Niko Ahvonen kertoo laulusta.

Tuutsä messiin? on pikemminkin kehotus kuin kysymys. Yhdessä on kivempaa ja helpompi kestää kaamoksen ja ankeiden aikojen yli.

Voit kuunnella kappaleen ennen virallista julkaisupäivää tästä linkistä:

https://promo.theorchard.com/rqOJEsiY02PSZUMo0O9G?skin=light

Lisätiedot, artistin haastattelu- ja kuvapyynnöt: Rockadillo Records, Tapio Korjus, tapio@rockadillo.fi; 010 271 2323

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.