Uutiset · 9.10.2020

Steve ‘n’ Seagulls julkaisi uuden Sweet Maria -singlen

– Tätä biisiä työstettiin levysessioissa todella pitkään ja hartaasti. Epäonninen rakkaustarina sai lopulta rennon poljennon ja soundimaailman, jossa kohtaavat mennyt ja moderni, yhtye kertoo.

Kuuntele kappale

Steve ‘n’ Seagulls -yhtyeen Another Miracle -albumi julkaistaan 20. marraskuuta vinyylinä, CD:nä, kasettina ja digitaalisesti Playground Musicin kautta. Levyltä on jo julkaistu aiemmin bändin oma versio Kansasin Carry On Wayward Son -kappaleesta.

– Neljäs levymme Another Miracle aloitti muotoutumisensa oikeastaan hieman varkain jo reilusti vuoden 2019 puolella. Yhtyeen kokoonpanossa tapahtui muutoksia ja koko ajan meistä tuntui, että olemme jonkinlaisen uuden ja jännittävän kynnyksellä. Halusimme toki pitää kiinni yhtyeemme juurista, mutta samalla halusimme löytää uusia ja tutkimattomia puolia. Uudistunut kokoonpano tuntui tuoreelta ja energiseltä. Tämä tallentui mielestämme onnistuneesti myös levylle. Kuultavissa on yhtyeellemme ominaista energistä reuhtomista, mutta myös entistä enemmän sävyjä ja kauneutta, yhtye kertoo.

Lisätiedot ja haastattelut:

ninni@playgroundmusic.com

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.