Uutiset · 6.4.2021

Uudenlainen musiikkisarja Seagulls’ Nest syntyy puumajassa keskellä metsää

Salaisessa lokaatiossa, suomalaisen metsän siimeksessä on paiskittu tiukasti hommia koronapandemian aikana. Keskelle metsää on noussut puumaja, jonne suomalaisyhtye Steve’n’Seagulls kutsuu muusikoita vierailemaan. Aktiviteettien, hauskanpidon ja soittamisen yhteydessä kuvataan täysin uutta musiikkisarjaa. Kuusiosaisen Seagulls’ Nest -sarjan ensimmäisen kauden ensimmäinen jakso ilmestyy 8. huhtikuuta. Julkaisukanavaksi valikoitui yhtyeen YouTube -kanava, jolla on kohtapuoliin jo miljoona tilaajaa ympäri maailman.

”Erään syksyisen keikan jälkeen näytti taas siltä, että pandemia jatkuu ja keikat siirtyvät hamaan tulevaisuuteen. Yön pikkutuntien lähestyessä syntyi idea puumajan rakentamisesta. Idea jalostui siitä jo saman illan aikana; kutsutaan sinne ihmisiä kylään! Meistä tuntui siltä, että emme voi jäädä paikalleen, vaikka pandemia pysäytti keikkailun ja siirsi kiertueet jonnekin tulevaisuuteen. Tässä päästiin puuhaamaan mukavia hommia ja soittamaan yhdessä kivenkovien muusikoiden kanssa. Mikäs sen parempaa? Puumajan rakentaminen ja sarjan tekeminen on ollut meille myös yhtyeenä todella tärkeä voimavara pandemian aikana.”  Yhtyeen jäsenet toteavat.

Seagulls’ Nest on uudenlainen musiikkisarja, jossa asiat tapahtuvat hyvin pitkälti omalla painollaan ihmisten kohdatessa aidosti toisensa. Steve’n’Segullsin vieraana nähdään aluksi eturivin suomalaismuusikoita ja pandemian hellittäessä myös kansainvälisiä vieraita. Kuuden ensimmäisen jakson vieraskattaus on monipuolinen. Ensimmäistä jaksoa tähdittää Stratovariuksen laulajana tunnettu Timo Kotipelto. Sarjan edetessä puumajan tunnelmaan tutustuvat myös, muutamia mainitaksemme, Battle Beast -yhtyeen laulajana toimiva ja juuri soololevyn julkaissut Noora Louhimo, Lost Society -yhtyeen Samy Elbanna sekä monipuolisen ja mittavan uran tehnyt Sami Yaffa. Steve’n’Seagullsin keskittyessä isännöintiin, päästetään vieraat kertomaan elämästään ja uransa vaiheista. Vieraat saavat myös kokeilla erilaisia isäntien virittelemiä aktiviteettejä. Sarjan keskiössä on musiikki ja jokaisessa jaksossa kuullaan kaksi biisiä Steve’n’Seagullsin ja vierailevan tähden yhteisesityksenä.

Steve ’n’ Seagulls nousi laajempaan tunnettavuuteen YouTube-videoidensa myötä kesällä 2014. Sittemmin yhtye on kiertänyt ahkerasti keikkalavoja kotimaassa ja ulkomailla, erityisesti Keski-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Yhtyeen kaikki neljä levyä ovat nousseet muun muassa Billboardin albumilistoille ja Suomen viralliselle albumilistalle. Uusimpana Another miracle -albumi marraskuussa 2020. Bändin musiikkivideot ovat keränneet yli 240-miljoonaa katsontakertaa internetin ihmeellisessä maailmassa.

Management:

Kari Pössi

possi@piikkikasvi.fi

050 564 1950

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.