Uutiset · 13.2.2020

Timo Kotipelto & Netta Skog – Acoustic Harmonies kiertue

Timo Kotipelto & Netta Skog – Acoustic Harmonies
 
Kaikkien tuntema, Stratovarius-yhtyeen solisti, Timo Kotipelto on viimeisien vuosien aikana tehnyt satoja kovan suosion saaneita duokeikkoja ja yhdistää nyt voimansa hevimetallin maailmasta jo tutun digiharmonikan maailmanmestari Netta Skogin kanssa. Monista eri projekteistaan tunnettu Netta on soolokeikkojensa lisäksi vieraillut mm. Nightwishin, Mokoman, Children Of Bodomin ja Turmion Kätilöiden keikkakokoonpanoissa ja on innoissaan lähdössä toteuttamaan uudenlaista taidekokonaisuutta Timon kanssa kahdestaan.
 
Luvassa on todellakin jotakin erilaista, koska Timo on kiertänyt duo-keikoillansa kitaristin kanssa, ja nyt instrumentaalinen vastuu on kokonaan Netan digiharmonikalla. Tutut rock- ja heviklassikot saavat uudet sovitukset digiharmonikan mahdollistaessa loopperin sekä muun muassa rumpujen käytön, ja lisämausteen kaksikon esiintymiseen tuo myös Netan oma laulu.
 
Ajatus tästä yhteisestä kiertueesta syntyi, kun Netta Skog vieraili vuoden 2019 aikana useammallakin Timon keikalla. Yhteinen kiertue toteutetaan maalis-huhtikuussa 2020.
 
to 5.3. Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa
pe 6.3. Bar Ihku, Tampere
la 7.3. Bar Ihku, Oulu
pe 13.3. Ravintola Kairo, Kotka
La 14.3. Korona, Järvenpää
ke 1.4. Eckerö Line, m/s Finlandia
La 4.4. Captain Nemo, Halikko
Pe 10.4. Ravintola Päämaja, Mikkeli
Pe 17.4. Bar Ihku, Helsinki
La 18.4. Akuliina, Jämsä
Su 19.4. TBA
 
Lisää päiviä tulossa.
 
Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.