Uutiset · 13.12.2019

Steve ’n’ Seagulls ei lepäile laakereillaan – uutta videota pukkaa ja maaliskuussa suuntana on Australia

Suomalaisyhtye Steve ’n’ Seagulls on pysynyt kiireisenä. Syyskuussa 2018 Yhdysvalloista alkanut Grainsville-kiertue lähenee loppuaan ja samaan aikaan yhtye puurtaa neljännen albuminsa esituotannon parissa. Tulevan levyn tuottajana toimii Timo Kämäräinen, joka on tullut tutuksi esimerkiksi kolmen viimeisimmän Olavi Uusivirran albumin tuottajana ja kitaristina. Levy julkaistaan syksyllä 2020 ja ennen sitä julkaistaan muutama singlelohkaisu ja video.

Kiertämisen ohessa musiikkivideoillaan tunnettuutta kerännyt yhtye on kuvannut myös uutta videomateriaalia. Elo-syyskuussa, osana Pohjois-Amerikan kiertuettaan, bändi matkasi Michiganin osavaltion amerikansuomalaisseuduille. Siellä esiintymispaikkana oli Houghton ja keikan ohessa yhtye kuvasi videon, jossa tällä kertaa käsittelyvuorossa on Deep Purple -yhtyeen klassikkoraita Burn. Videon kuvaukset sijoittuivat suomalaissukuisen henkilön tiluksille ja Houghtonin kaupunkiin. Lokit olivat jo toista kertaa esiintymässä osavaltion suomalaisalueilla ja tunnelma oli erittäin innostunut.

”On mielenkiintoista esiintyä ihmisille toisella mantereella, joiden juuret ovat kuitenkin todella vahvasti Suomessa. Ihmiset ovat kiinnostuneita Suomen tapahtumista ja tykkäävät kertoa myös omista pohjoisista juuristaan. Oli myös mukavaa kuvata seudulla video ja sillä tavalla tallentaa osaltamme amerikansuomalaisten seutuja yhtyeemme julkaisuihin.” yhtye toteaa.

Maalis- ja huhtikuussa vuorossa on uusi aluevaltaus, kun yhtye suunnistaa toiselle puolelle maapalloa Australiaan. Suuntana ovat ainakin Bluesfest Byron Bay’ssä ja Perth Festival. Aiemmin kiertueet ovat vieneet lokkiparven ympäri Eurooppaa, Etelä- ja Pohjois-Amerikkaan. Myös kesällä 2020 Steve ’n’ Seagulls pysyy kiireisenä, sillä yhtyellä on edessään mittava kattaus festivaaliesiintymisiä ympäri Euroopan.

Burn-video: https://youtu.be/MaxI_QKH0dY

Management:
Kari Pössi/Blue Buddha Management
+358 50 56 41 950
kari.possi@bbmgmt.com

Keikat:
Sahara Oy / Piikkikasvi Agency Oy
Mr. Arttu Tolonen
+358 44 031 4444
arttu.tolonen@piikkikasvi.fi

Haastattelut:
Janne Segerståhl
+358 9 6859 3232
janne@piikkikasvi.fi

www.stevenseagulls.com

 

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.