Uutiset · 12.3.2016

Honey B. & T-Bones

Honey B & T-Bones kuuluu suomalaisen rytmimusiikin klassisiin kokoonpanoihin. Nyt 40 toimintavuoden täyttyvää virstanpylvästä tullaan juhlistamaan muun muassa levyjulkaisun ja äänikirjan voimin. Maamme bluesnäyttämön evolutiivisin toimija ei tarjoile kilotavaraa, vaan väkevän cocktailin, jossa psykedelia kohtaa deltabluesin ja suomalaisugrilaisuus Intian. Muhevat bassolinjat ja funky rummutus rakentavat perustan, jonka yllä liitelevän Esa Kuloniemen slidekitara ei ota vankeja. Kakun koristeena on Aija”Honey B” Puurtisen laulu. Kuvittele päivitetty Memphis Minnie ja olet lähellä totuutta!

Lokakuun lopussa 2022 Honey B & T-Bones julkaisee levyn Buzzing! Vol. 2. Se on jatkoa kesällä julkaisutelle retrospektiivilevylle Buzzing!, joka koostuu uudelleen versioiduista suosikkibiiseistä triomuodossa soitettuina.  Buzzing! Vol. 2 sisältää puolestaan pelkästään uusia kappaleita ja se on levytetty yhtyeen täyskokoonpanolla.

Levyn radiosingle Shake the Dust from Your Feet on menopala, joka kehottaa karistamaan harteilta vähättelyn painolastin. Loukkauksia ei pidä ohittaa, mutta ei myöskään antaa niiden määrittää omaa elämää.

Voit kuunnella singlen täältä:

 

Bändin muuhun tuotantoon voi tutustua muun muassa seuraavien YouTube- videoiden kautta:

Easy Baby

Sauna, Tar & Booze

Bändin jäsenet:

Bändin jäsenet:

Aija Puurtinen: laulu

Esa Kuloniemi: kitara ja laulu

Mooses Kuloniemi: rummut ja laulu

Pekka Rajamäki: basso ja laulu

 

Keikat

 

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.