Uutiset · 17.8.2022

BLIND CHANNEL – THE CRUISE 27.12.2022

Räjähdysmäisen suosion saavuttanut Blind Channel saa oman risteilyn! Blind Channel – The Cruise seilataan 27.-28.12. Baltic Princessillä Turusta Tukholmaan.

Koko kevään Amerikkaa ja Eurooppaa kiertänyt bändi kävi toukokuussa pokkaamassa Emma-gaalassa huikeat 6 palkintoa voittaen kaikki kategoriat, joissa oli ehdolla.
Kesällä, kattavan festarirundin lisäksi, Blind Channel julkaisi neljännen studioalbuminsa Lifestyles of the Sick & Dangerous.

Omalle Euroopan kiertueelle bändi suuntaa elokuun lopussa. Suosio on noususuuntainen siis myös kansainvälisesti. Näin ollen katsoimme, että on enemmän kuin ansaittua vuokrata koko laiva pelkästään bändin faneille ja täyttää risteily täysin Blind Channel -teemaisella ohjelmalla.

Faneja hemmotellaan paitsi täysmittaisella Blind Channelin keikalla, myös akustisella vedolla ja DJ-setillä. Ohjelmassa on myös Meet & Greet, jonne paikan voi lunastaa ainoastaan erilaisissa arvonnoissa, joita järjestetään pitkin syksyä sekä bändin että risteilyn järjestäjien SoMe-kanavissa. Lisäksi pääsemme seuraamaan bändin livehaastattelua. Ja koska laivalla ollaan, niin ei pidä myöskään unohtaa Blind Channel tietovisaa!

Blind Channel – The Cruise
Baltic Princess
Turku-Tukholma-Turku
Ti 27.12. – ke 28.12.2022
Myynti alkaa 17.8. klo 12 osoitteessa www.matkapojat.fi/blindchannel
Hinnat alkaen 49€ / hlö + polttoainelisä 7€ / hlö.

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.