Uutiset · 19.4.2016

Aavikko

Syntetisaattoriyhtye Aavikko perustettiin lähes 15 vuotta sitten Siilinjärvellä, Pohjois-Savossa, musikaalisesti luovien ja idearikkaitten, tuolloin vielä teini-ikäisten poikien toimesta.

Kuluneiden vuosien aikana Aavikko on pitänyt lukuisia konsertteja sekä kiertueita ympäri maailmaa ja saavuttanut ystäviä eri ikiä ja sukupuolta edustavista kansalaisista. Yhtye on tunnettu myös useista television viihdeohjelmiin tekemistään tarttuvista tunnusmusiikeista.

Aavikon viimeisin, neljäs albumi ”Novo Atlantis” jatkaa yhtyeen mielenkiintoista ekskursiota futuristiseen äänimaailmaan kappaleilla, jotka on nimetty tieteen ja musiikin yhteisellä kiellä, latinalla.

Erilaiset genrethän eivät ole ikinä olleet esteitä yhtyeille, jotka ovat saavuttaneet näkemyksellisyyden asteen. ”Novo Atlantis” kuuluu niihin levyihin, joiden kohdalla tullaan jälleen kehittelemään uusia termejä sfääriteknosta tuomiopäivädiskoon, eikä ihme, sillä levyllä yhdistyvät hyvin tarkoituksenmukaisesti lämmin analogisten syntetisaattorien sointi latinalaiseen sanastoon sekä tanssittava beat legendaarisiin antiikin historian tarinoihin.

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.