Kapteeni Lamminen Show

Suomen salit ovat taas kirjaimellisesti kyykyssä!

Kapteeni Lamminen Show on Remixin entisen keulakuvan Juha Lammisen vuonna 2016 keikkailun aloittanut, bilebändin käsitteen nextille levelille vievä, live-elämys.

Yli vuosikymmenen ajan Suomen lavat, laivat, laskettelukeskukset, festarit sekä tietenkin yritystilaisuudet kirjaimellisesti kyykyttänyt artisti keräsi ympärilleen ryhmän huippuammattilaisia tavoitteenaan viedä bilekeikat vielä askeleen lähemmäs stadiontunnelmaa. Rokkitähteä ei voi esittää. Karismaa joko on tai ei ole. Kapteeni Lamminen show on uskottava ensimmäisestä tahdista loppuaplodeihin.

Kapteeni Lamminen Show on takuutuote mihin tahansa tilaisuuteen, jonka päätteeksi halutaan saada aikaan enemmän kuin vain iltatilaisuus. Asiapitoinen yritystilaisuus muistetaan, kun se päättyy kunnon rockfestivaalitunnelmaan. Toimivuustakuu myönnetään kaikkialle. Pizzerian nurkasta olympiastadionille. Kapteeni Lamminen show on tunnettu siitä, että jokainen show on jokaiselle jäsenelle enemmän kuin vain keikka. Nämä esiintymiset muistetaan myös seuraavana aamuna. Sekä yleisö, että bändi.

Show on sekoitus Lammisen tavaramerkiksi muodostunutta Dingo-huumaa ja nykypäivän voimabiisejä, sekä tuoreimpia hittejä. Ilotulituksesta pilkahtelevat Autiotalon lisäksi mm. Sanni, JVG, Elastinen, Cheek, sekä Antti Tuisku.

Jotain uutta, jotain lainattua ja suuri (194 cm) sylillinen rakkautta.

Ydinryhmä:
Juha ”kapteeni” Lamminen
Kim Wirzenius (kitara ja kapelimestari)
Milla Heinonen (basso)
Jimi Hautamäki (rummut)

Kokoonpano voi vaihdella.

Keikat

Ei keikkoja tällä periodilla.

Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.