Ari Joki

Mies, kitara ja huuliharppu. Trubaduuri. Yleisön viihdyttämiseen ei välttämättä tarvita isoa kokoonpanoa.

Yli 20 vuotta musiikin ja viihteen parissa on vienyt Arin esiintymään lukemattomiin paikkoihin ja eri tilaisuuksiin pikkujouluista ja yritysjuhlista häihin.

Hänen monipuolinen tyylinsä sopii jokaiseen tilaisuuteen. Esiintymisen varmuus ja kontakti yleisöön ovat kehittyneet esiintyessä Saksassa, Itävallassa ja Itämeren risteilyaluksilla. Yhden tai kahden soittajan kokoonpano sopii varmasti tilantarpeeltaan sekä äänenvoimakkuudeltaan jokaiseen tilaisuuteen -aina olohuoneesta suuriin ulkoilmatapahtumiin.

Musiikki on pääasiassa suomeksi ja englanniksi laulettua pop- ja rockmusiikkia 50-luvulta nykypäivään. Valikoimaan kuuluu kappaleita huippuartisteilta, kuten Elvis, The Beatles, U2, CCR, Bon Jovi, Bob Dylan, Lenny Kravitz, Steppenwolf, Eric Clapton, Otis Redding, Guns’N’Roses, The Eagles, David Bowie, Van Morrison, Oasis, The Rolling Stones, Bryan Adams, Coldplay, Jason Mraz ja Robbie Williams.

Kotimaisista mm. Popeda, Yö, Hassisen Kone, Anssi Kela, Juha Tapio, Badding, Edu Kettunen, J.Karjalainen, Juice Leskinen, Zen Cafe, Egotrippi, Tapio Rautavaara / Reino Helismaa, Leevi and the Leavings, Kolmas Nainen ja Dingo.

Arin ehdoton vahvuus on pettämätön tilannetaju esiintymisen suhteen. Satojen kappaleiden joukosta voit etukäteen valita toivekappaleita, mutta parhaiten tilaisuus onnistuu kun jätät esiintyjälle vapauden valita kappaleet illan kulun mukaan. Repertuaari kattaa musiikin aina klassisesta, valssin kautta heviin,joten jokaiselle yleisölle löytyy varmasti sopivaa musiikkia. Pukeutuminen tilanteen mukaan, rennosti farkuissa tai tarvittaessa tumma puku, smokki tai jopa frakki.

Ari esiintyy myös yhdessä Travellin’ Resiina -bändin sekä duona Jouko Saarisen kanssa, jolloin mukaan saadaan vielä enemmän menoa ja moniäänistä laulua. Myös yleisö pääsee varmasti laulamaan mukana 😉

Mikään tilaisuus ei ole liian pieni tai liian suuri. Tärkeää on ottaa ajoissa yhteyttä, jotta haluamasi päivä saadaan varattua juuri teille. Kuitenkin kannattaa soittaa, mikäli tarvetta on musiikille samana iltanakin. Muutaman tunnin varoitusajalla saadaan usein järjestettyä esiintyjä kattavan, ammattitaitoisen yhteistyökumppaniverkoston kautta. Yhteydenottoa varten et tarvitse muuta kuin päivämäärän tilaisuudellesi. Lähdetään yhdessä miettimään toteutusta!

Keikat

21.8.2017 - 26.8.2017 Silja Europa, Helsinki

Lisää keikat omaan kalenteriin: RSS | iCal

Myyjä

Puh. 09 6859 3223
Fax. 09 6859 3224
GSM 0440 314 444
arttu.tolonen@piikkikasvi.fi

Promokuvat

Muualla

Laita jakoon: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.