JAYHO

5-henkinen JAYHO tarjoilee timanttista menoa, savua, energiaa ja hittimusiikkia jokaiseen tilanteeseen ja tilaisuuteen. Teemme työmme vuosien kokemuksella, ja ennen kaikkea rakkaudesta musiikkiin ja haluun viihdyttää. Missiomme on saada jokainen Kuisma tanssilattialle ja myynti hurjaan nousuun. Yökerho, ravintola, laiva, yksityistilaisuus… You name it and we get the party started!!!

Jonna Jauhiainen – laulu
Porukan sytyttäjä ja jengin huudattaja. Energinen liideri, joka vetää jokaisen keikan sata lasissa. Takana 400 keikkaa ja taustalaulua sekä Olli Lindholmin että Jonne Aaronin soololevyillä.

Matti Itäranta – koskettimet
Se, jolla on porukan pisin tukka. Monilahjakkuus ja joka paikan höylä. Soittaa mitä haluaa. Aloittanut keikkailun jo 15-vuotiaana ja soittanut useiden artistien taustabändeissä.

Ilari Heinäaho – kitara
Kuisma, joka tulee keikalle Harley Davidsonilla. Kitaravirtuoosi, joka saa eturivin naiset sekaisin tatskoillaan ja taidokkaalla soitannallaan. Tuttu kansainvälistäkin menestystä niittäneestä rockbändistä Private Line.

Toni Hintikka – basso
Gramex-harava ja alataajuuksien ammattilainen. Tunnetaan parhaiten Technicolour-yhtyeen basistina, mutta hänen soitantaansa voi kuulla myös mm. Robinin ja Jani Wickholmin albumeilla. Puhuu sujuvasti jallua, vihaa katkenneita savukkeita.

Jarkko Lepistö – rummut
Positiivisuuden ilmentymä ja todellinen tsemppipelaaja, joka ottaa biisin kuin biisin haltuun alta aikayksikön. Tyylitajua, monipuolisuutta ja kellontarkkaa taimia. Bändin peruskallio. Takana vuosien soitantaa mm. Dannyn taustalta.

Keikat

27.1.2018 O’Learys Sello, Espoo
3.2.2018 Rymy-Eetu, Helsinki
24.2.2018 Rymy-Eetu, Helsinki
16.3.2018 Rymy-Eetu, Helsinki
31.3.2018 Rymy-Eetu, Helsinki
14.4.2018 Rymy-Eetu, Helsinki
11.5.2018 Rymy-Eetu, Helsinki
25.5.2018 Rymy-Eetu, Helsinki
8.6.2018 Rymy-Eetu, Helsinki
9.6.2018 Rymy-Eetu, Helsinki

Lisää keikat omaan kalenteriin: RSS | iCal

Facebook
Laita jakoon: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.