Beatwave

Beatwave on ammattimuusikotovereista koostuva tasokas bilepumppu. Beatwaven jäsenten asuinpaikka maantieteellisen keskiarvon mukaan sijaitsee kutakuinkin Tampereen seudulla, mutta tosiasiassa ääripäät ulottuvat aina Helsingistä Jyväskylään saakka.

Olipa kyseessä yökerhokeikka, firmajuhlat, yksityiset merkkipäiväkekkerit tai häät, Beatwaven kattava ohjelmisto, tinkimätön asenne musiikkia ja keikkailua kohtaan sekä satojen keikkojen kokemus takaavat onnistuneet bileet tai arvokkaammatkin juhlat. Nuoresta iästään huolimatta nämä kokeneet soittajat ovat ehtineet touhuta erilaisten bändien parissa jo vuosikausia aina hevistä humppaan saakka, joten ohjelmistoa, näkemystä ja kokemusta ihmisten viihdyttämisestä on karttunut taskuihin roppakaupalla.

Beatwaven lähtökohtana on esittää hyvää musiikkia taidokkaasti soitettuna, hyvällä meiningillä esitettynä ja huumorilla höystettynä. Beatwaven ohjelmiston painopiste on erityisesti 90-luvun hittibiiseissä, mutta ohjelmistoa löytyy rutkasti myös muilta vuosikymmeniltä. Keikalla kuulet takuuvarmasti biisejä, joita et olisi ikinä osannut odottaa livebändiltä kuulevasti!

Keikat

28.7.2017 Ihku, Oulu

Beatwave 90’s Project

29.7.2017 Ihku, Tampere

Beatwave 90’s Project

4.8.2017 Lomakylä Järvisydän, Rantasalmi
31.8.2017 - 1.9.2017 Silja Europa, Helsinki
14.9.2017 - 16.9.2017 Silja Europa, Helsinki
29.9.2017 Mulligan’s, Kouvola

Lisää keikat omaan kalenteriin: RSS | iCal

Laita jakoon: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
Tilaa uutiskirje!

Emme spämmää.